رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص جزئیات عمل تومور مغزی مهسا امینی توضیحاتی ارائه داد.
حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران درخصوص اظهارات عجولانه برخی از افراد درباره دلیل فوت مهسا امینی اظهار داشت: پس از وقوع این حادثه کمیته حقیقتیابی متشکل از انجمنهای پزشکی مرتبط با موضوع تشکیل شد و نتایجی که تا کنون به دست آمده نشان میدهد در جمجمه بیمار هیچ نشانی از شکستگی یا خونریزی زیر عنکبوتیه، خونریزی بافت مغزی وجود ندارد.
مهسا امینی در بیمارستان میلاد جراحی مغز انجام داده است
وی با بیان اینکه ضربه مغزی که بتواند باعث مرگ فرد شود با خونریزی یا سایر علایم مرتبط همراه است گفت: هیچ نشانی از موارد ذکر شده در سی تی اسکنهای بیمار مشاهده نشده است. مردم جامعه حق دارند که با این سوال مواجه شوند که چرا یک شخص جوان بدون ضربه مغزی جان باخته است؟ این سوال برای پزشکان نیز به وجود آمده بود اما بررسی سیتی اسکن و پرونده بیمار نشان میدهد مهسا امینی در بیمارستان میلاد جراحی مغز انجام داده است و همه تصاویر نشان میدهد باز کردن جمجمه بیمار از سمت راست مغز برای خارج کردن تومور جراحی انجام شده است و آثار جراحی روی جمجمه مشهود است؛ همچنین قسمتی از تومور نیز در مغز بیمار باقی مانده است.
قناعتی توضیح داد: بررسیها نشان میدهد بیمار به دلیل انجام این جراحی به دیابت بیمزه نیز مبتلا بوده است.نظرات تکمیلی ارایه خواهد شد. پرونده بیمار باید توسط کمیته حقیقت یاب به صورت کامل بررسی شود تا حقی از خانواده بیمار تضییع نشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه آشوبها بر موج فوت مرحومه امینی سوار شد توضیح داد: از ماههای قبل کسانی درحال برنامهریزی برای ایجاد آشوب در کشور بودند تا با آغاز سال تحصیلی دانشگاهها به این بحران دامن بزنند.
وی با اشاره به اینکه دشمن برای اجرای این آشوبها برنامهریزی انجام داده بود اظهار داشت: کل افرادی که در اغتشاشات کشور حضور داشتند جمعا به پنجاه هزار نفر هم نمیرسیدند اما عملکرد اکیپهای صد و دویست نفره در نقاط مختلف کشور حکایت از آموزش افراد برای بهم ریختن نظم کشور دارد.
استاد تمام رادیولوژی اظهار داشت: برخی از افراد نیز به دلیل مسائلی مانند گرانی، فساد اداری و سایر مسائل اجتماعی تلاش کردند اعتراض خود را به گوش مسوولان برسانند اما زمانی که احساس کردند آشوبگران به دنبال تغییر نظام و اغتشاش هستند خط خود را از این افراد جدا کردند.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟